Kraftfulla, omfattande, flexibla och verkligt kostnadseffektiva lösningar för leasing-, flotta-, uthyrnings- och försäkringsleverantörer.

AUTOMOTIVE LEASING

  Vi tillgodoser byggnadslösningar som uppfyller behov av leasingaffärer. Lösningen är tätt integrerad med leasingföretagets system och garagelösningar för arbetsflöden för skador och reparationsgodkännande. Detta inkluderar även helautomatiserad verksamhetsram för leasingföretag och garage, såsom leasing av bilhantering, hantering av klagomål, mobil hälsokontroll och integrerad finansiering, fakturering och integrerade flera datatjänster.
 • Mer än 100 leasingföretag under en online plattform
 • 24x7 felfri service support över kontinenter

AUTOMOTIVSÄKERHET

  Vi hjälper till att utveckla färdiga verktyg och ramar som kan anpassas till OEM, försäkringsmäklare, försäkringsbolag och byråer som maximerar avkastningen på investeringar och uppnår de önskade affärsmålen. Vi tillgodoser byggnadslösningar som ger användare tillgång till flera plattformar för uppslag, produktvisning, jämförelse, köp av spårning och försäkring i realtid.
 • Paperless eco-friendly insurance workflow solutions
 • Real-time insurance comparisons based on vehicle profile
 • Innovative mobility solutions with excellent user experience

AUTOMOTIVE FLEET

  Vi hjälper till med att utforma och genomföra en kraftfull lösning för hantering av företagets flottahantering, som är integrerad med platsunderrättelsebehov, RFID-taggar tillsammans med handdatorer (PDA-läsare). Vi tillgodoser byggnadslösningar som fungerar som en bro för att underlätta beroende och hållbara kontrakt med privata flottaägare och leasingföretag genom att hantera avtalen för däck, underhåll och reparation av glas.
 • Företagsflotta och transportlösningar som behandlar mer än 3 miljoner beställningar varje år och stöder 12 + språk
 • Fleet managementtjänster som sparade mer än 150 miljoner euro årligen för 200 företag
 • Europas första innovativa mobila lösning för däckhälsokontroll

AUTOMOTIV UTHYRNING

  Vi hjälper till att bygga lösningar som tillgodoser hyresprocessautomatisering. Lösningen hanterar end-to-end arbetsflöde för problemfri bokning, hyrd plats levnadsdata, integrerade motorer och betalningsbehandling. Lösningar är kopplade till sociala nätverk där hyrbilsföretag kan spåra fordon i realtid och kan genomföra proaktivt underhåll genom OBD-diagnostiska data.
 • Biluthyrningslösning som löper över 200 platser
 • Spårningslösning för drivrutiner som minskar underhållskostnaden för hyrda bilar